پولسازترین «سناریوهای تبلیغاتی و معرفی محصول» در ایران و دنیا
شرط میبندم نمیدانستید با ثبتنام در این اشتراک و تهیه یک Swipe File میتوانید
۳ اختراعی که میتواند بشریت را متحول کند:
1. تراشههای نورالینک ایلان ماسک که در مغز کار گذاشته میشوند و این امکان را به شما میدهند که از طریق ذهنتان، اشیا را کنترل کنید یا حتی شاید بتوانید روزی بدون یادگیری، به زبان دیگری صحبت کنید! البته که هنوز در دست توسعه است!
2. برج تسلا (برج واردنکلیف) که به گفته برخی، توانایی انتقال برق بدون سیم را داشت و شایعاتی نیز میگوید که مافیایی آن را خراب کرده است! البته که برق بیسیم هماکنون توسط کمپانیهایی در حال توسعه هست اما مشخص نیست چه زمانی میتوانیم به نسخه پایدار و اقتصادی دست پیدا کنیم.
3. سوایپ فایل! که مانند ۲ مورد قبلی تحولی بزرگ در تبلیغات کسبوکارتان ایجاد میکنند اما بر خلاف ۳ مورد قبلی، اتفاقا همین الان قابل استفاده هستند!
سوایپ فایل دقیقا چیست؟
مجموعهای از تبلیغهای موفق اجرا شده هستند که به صورت هوشمندانهای کمکتان میکنند بدون صرف ساعتها آموزش، بدون داشتن سالها تجربه، بدون صرف میلیونها تومان هزینه مشاوره یا آژانسهای تبلیغاتی، تبلیغهایی فوق خلاقانهای در حد تبلیغنویسهای برتر دنیا بسازید که کسبوکارتان را سریعا رشد میدهند.
«شعار پوچ توخالی! تو هم فقط میخواهی جیب من را خالی کنی!» این شما هستید؟ حق دارید! پس بیایید باهم به ۲ سفر کوتاه برویم.
دانشگاه هاروارد میگوید: بهترین منبع نوآوری، الگوبرداری از صنایع دیگر است!
یکی از پربازدیدترین مقالات هاروارد، مقاله «Sometimes the Best Ideas Come from Outside Your Industry» است. دانشگاه هاروارد تحقیقات گسترده و جالبی انجام داده؛ مثلا در بخشی از این مقاله میگوید:
متوجه شدیم یک منبع عالی برای رسیدن به نوآوریهای بکر و ایدههای جدید، آوردن ایدهها از حوزههای مشابه است. هنگامی که روی یک مشکل کار میکنید و بینشهایی را از حوزههای دیگر جمعآوری میکنید، به راهحلهای فوقالعاده نوآورانهتر و موثرتر میرسید؛ به ۲ دلیل: افراد فعال در زمینههای دیگر نهتنها از منابع کاملا متفاوتی دانش و تجربه و کسب کردهاند؛ بلکه ذهنشان توسط راه حلهای شناخته شده حوزه شما محدود نشده است. هر چه فاصله بین حوزه شما و حوزه دیگر بیشتر شود، راه حلهای نوآرانهتر و جذابتری را میتوانید با این روش استخراج کنید.
لکسوس؛ کپیکار یا حرفهای یا ...؟
حالا بیایید از هاروارد به لکسوس برویم.
فرض کنید مدیر بازاریابی ایران خودرو هستید (اصلا بخش بازاریابی دارند؟) و به مدیر بازاریابیتان میگویید هزینه کند و شما را ۳ ماه به ۱ هتل فوق لوکس بفرستد تا تکنیکهایش را یاد بگیرید. احتمالا نهتنها شما را از ناسزا مستفیض میکند، بلکه به بیرون پرتتان میکند.
اما مدیران لکسوس طور دیگری فکر میکنند.
مدیران لکسوس در اوایل توسعه این کمپانی، ۵۰۰ فروشنده و مدیر را برای آموزش به یک هتل در Carlsbad، کالیفرنیا فرستاد. آنها متوجه انواع تکنیکهای کوچکی شدند که هتل برای ایجاد یک تجربه متمایز از آن استفاده میکرد، و سپس برای نمایندگیهایشان آنها را به کار گرفتند: تعبیه گلهای متنوع در نمایشگاه، کفهایی با سنگ مرمر در حمام، گذاشتن بطری آب و شکلات در ماشین، وقتی مشتریان خودروشان را از خدمات مشتریان دریافت میکردند.
سالها بعد، لکسوس تحت تأثیر انرژی مثبت و مهارتهای حل مسئله در Genius Bars های اپل استورها قرار گرفت. بنابراین، Answer Bars را در نمایندگیهای خود ایجاد کرد که مستقیماً از Genius Bars الگوبرداری شده بود تا به مشتریان در مورد تکنولوژیهای پیچیده در وسایل نقلیه آموزش دهد، مشکلات را عیبیابی کند و آنها را بیشتر در مورد اتومبیلشان هیجانزده کند.
البته از نظر فردی که بزرگترین افتخار زندگیاش تماشای ۲۵۰ فیلم برتر IMDB است، لکسوس کپی کاری بیش نیست همانطور که همیشه استایل عقاب میگرفته و با صدای کلفت میگفته که اسنپ و تپسی هم فقط کپی هستند و کار مهمی انجام ندادهاند.
نظر اسطورههای تولید محتوای تبلیغاتی چیست؟
شاید عجیب به نظر برسد، شاید حس کنید تا الان گولتان میزدند، اما واقعیت این است که تبلیغنویسهای برتر دنیا هیچ گاه تبلیغهایشان از صفر شروع به طراحی نمیکنند! بلکه آنها تبلیغهای موفق دنیا جمعآوری میکنند و موقع طراحی یک تبلیغ جدید، یکی از آنها را انتخاب کرده و سریعا الگوبرداری میکنند.
باورش سخت است؟ پس بیایید نظر چند تبلیغنویس برتر دنیا را به شما بگویم که احتملا اجازه ندادهاند به گوشتان برسد.
دیوید اُگیلوی، اسطوره تبلیغات، در کتابش به نام «اعترافات یک تبلیغاتچی» میگوید: کلید خلق یک تبلیغ موفق این است که تبلیغهایی که همین الان جواب دادهاند را مطالعه کنید و المانهایش را در تبلیغ خودتان اعمال کنید.
همچنین پِری مارشال، نویسنده و متخص تبلیغات، در کتاب ۸۰/۲۰ فروش و بازاریابی: راهنمای قطعی برای کار کمتر و بیشتر پول درآوردن» میگوید: بهترین روش برای رسیدن به ایدههای جدید و خلاقانه این است که همین الان تبلیغهایی که موفق بوده را مطالعه کنید.
پس اگر تا الان فکر میکردید بهترین راه تبلیغات و رشد کسبوکارتان ساعتها آموزش یا صرف میلیونها تومان برای آژانسهای تبلیغاتی است، متاسفم؛ راه اشتباهی به شما گفته بودند.
«اما تبلیغهای موفق ایران یا دنیا را از کجا پیدا کنم؟ اصلا من که متخصص تبلیغات نیستم، چطور آنها را تحلیل کنم؟ چطور از آنها الگوبرداری کنم؟» این شما هستید؟ کاملا حق دارید!
برای تبلیغات کسبوکارتان چند روش بیشتر ندارید:
۱. خودتان تبلیغات را یاد بگیرید: تبلیغات یک مهارت فوقالعاده پولساز است اما یادگیری و کسب تجربه در این مهارت نیازمند ساعتها آموزش، مطالعه حداقل ۱۰ کتاب تخصصی حوزه بازاریابی و تبلیغات و سالها آزمون و خطا و تجربه است.
۲. از یک مشاور و طراح سناریو تبلیغاتی کمک بگیرید: برای هر سناریو تبلیغاتی عمومی که نیازمند تست است، حداقل باید ۲ میلیون تومان هزینه کنید. برای سناریوهای خلاقانه این رقم بالای ۵ میلیون تومان میرود.
۳. با یک آژانس تبلیغاتی همکاری کنید: همکاری با آژانسهای تبلیغاتی فقط به افرادی توصیه میشود که میخواهند بودجه سنگینی برای تبلیغات صرف کنند و خیلی به دنبال نرخ تبدیل بالا نیستند چون در آژانسهای معمولیتر که قیمتهای پایینی دریافت میکنند، فردی که متخصص واقعی تبلیغنویسی باشد وجود ندارد.
۴. خودتان روزانه حداقل ۴ ساعت وقت بگذارید و ۱۰ها پیج مختلف فارسی و انگلیسی در اینستاگرام، ۱۰ها کانال یوتیوب، ۱۰ها سایت تحلیلی کمپینهای تبلیغاتی موفق به زبان انگلیسی، ۱۰ها کانال تلگرامی و … را رصد کنید و به محض این یک تبلیغ موثر و خلاقانه دیدید آن را بقاپید و حداقل ۲ ساعت صرف این بکنید که از چه فرمول کپیرایتینگی استفاده کرده و شما چطور میتوانید در کسبوکار خودتان الگو برداری کنید!
۵. ما همه این تحقیقات و تحلیلها را برای شما انجام میدهیم و هر هفته بین ۲ تا ۵ تبلیغ خلاقانه، موثر و پولساز را برایتان از بین دریای تبلیغهای کلیشهای گزینش میکنیم. سپس میگوییم چه چیزهایی باعث موفقیت آن تبلیغ شده و چه فرمولهایی در پشت صحنه آن تبلیغ شگفتانگیز مخفی شده. در نهایت میگوییم شما قدم به قدم چگونه از آن تبلیغ الگوبرداری کنید تا در کمترین زمان ممکن یک تبلیغ فوقالعاده خلاقانه و موثر بسازید.
کافی است هر هفته در حد ۱۰ دقیقه وقت بگذارید تا مجموعهای از تبلیغهای موفق ایران و دنیا را جمعآوری کنید که هیییچ یک از رقبایتان ندارند و هر گاه خواستید تبلیغی طراحی کنید، یک مورد را بردارید و سریعا از آن الگو برداری کنید و یک تبلیغ شگفتانگیز بسازید.
با تماشای تبلیغهای برتر به همراه تحلیل آنها دقیقا چه چیزهایی به دست میآورید؟
- الهام گرفتن از تبلیغهای برتر دنیا و اعمال همان خلاقیتها در تبلیغات خودتان
- طراحی و ساخت تبلیغ در کمترین زمان ممکن (به جای این هر بار از ابتدا یک تبلیغ را طراحی کنید، یک نمونه موفق برمیدارید و سریعا برای خودتان شخصیسازی میکنید)
- طراحی و ساخت تبلیغ با کمترین انرژی و بار ذهنی ممکن
- افزایش فوقالعاده خلاقیت در محتوا
- توانایی موجسواری سریع روی محتوای وایرال و ترند
- داشتن مجموعهای از تبلیغهای موفق که هیچ یک از رقبایتان ندارد
- ایجاد مزیت رقابتی: رصد تبلیغهای موفق به شما بینش شگفتانگیزی میدهد از این که بازار چه خلاهایی دارد و شما میتوانید با پر کردن آن خلا، زودتر از هر رقیب دیگری، مزیت رقابتی پایدار بسازید
- افزایش ROI: با الگوبرداری از تبلیغهای موفق، شانس موفقیت تبلیغتان را افزایش میدهید و این مستقیما نرخ بازگشت سرمایهتان را افزایش میدهد
- اصلاح تبلیغهای فعلی: با تحلیل تبلیغهای موفق و دیدن المانهایی که باعث موفقیتشان شده (مانند کلمات، جملات، لحن، المانهای گرافیکی، اشیا، صحنهسازی ویدیو یا …)
- شناسایی ترندها زودتر از همه رقبایتان: با رصد جدیدترین تبلیغهای وایرال شده، زودتر از هر کس دیگری از ترندها آگاه میشوید و میتوانید با سوار شدن بر روی آنها رشد فوقالعاده سریعی داشته باشید.
- یادگیری و تکرار نکردن اشتباهات دیگران: کسبوکارهای دیگری میلیاردها تومان هزینه کردهاند تا متوجه شوند کجای تبلیغهایشان اشتباه عمل کردهاند. حالا شما فقط با رصد آنها میتوانید آن اشتباهات را یاد بگیرید و مراقب باشید برای خودتان اعمالشان نکنید.
- کاهش هزینهها: نیازی نیست همیشه چند ۱۰ میلیون تومان هزینه صحنهسازی کنید، با رصد تبلیغهای خلاقانه ۱۰ها ایده پیدا میکنید که با ۱۰۰ هزار تومان هم اجرا میشوند اتفاقا نتیجه هم میدهند!
- افزایش خلاقیت: موثزترین اصل خلاقیت در هر حوزهای این است که ۱۰۰ها نمونه دیگر را دیده باشید. این به شما کمک میکند خارج از جعبه فکر کنید و ایدههای خلاقانهای به ذهنتان برسد.
- شناخت عمیق جامعه هدف: با رصد تبلیغهای موفق حوزه خودتان میتوانید بفهمید مشتریان هدف شما چه نیازهای حل نشدهای دارند؛ پیشبینی کنید از چه محصولاتی استقبال خواهند کرد؛ چه پیشنهادات ویژهای را رد نمیکنند و چه چیزهایی باعث میشود به فروشنده اعتماد کنند.
- افزایش میزان بازدید محتوای تبلیغاتی: یا استفاده از قالبهای ترند محتوایی، تبلیغتان در رسانههای اجتماعی وارد بخش اکسپلور میشود و ناگهان هزاران بازدید پیشبینی نشده به دست میآورید.
- ساختن مجموعهای از محتواهای خلاقانه: جمعآوری یک کتابخانه از المانهایی که هر زمان و هر کسی استفاده کند، واقعا جواب میگیرد! (تیترها، بخشهایی از فیلمها، موزیکهایی که جلب توجه میکنند و …)
- به روز ماندن: با رصد هفتگی تبلیغهای موفق شما فردی به روز در حوزه خودتان هستید و توانایی خلق تبلیغهای موثرتری را نسبت به هر رقیب دیگری پیدا میکنید.
- تستهای A/B: اگر همیشه نمیدانستید که چه المانهایی را و چطور تست کنید؛ حالا ۱۰ها المان دارید که تا الان جواب دادهاند و از لحاظ ریالی هم ارزش تست کردن دارند.
- بهبود SEO: با رصد تبلیغهای موفق، عبارات کلیدی را پیدا میکنید که شدیدا مورد تقاضای جامعه هدفتان است اما حتی ابزارهای سئو هم نمیتوانند اجرایش کنند.
- بهبود چشمگیر قدرت استوریتلینگ: با یادگیری و دیدن نحوه اجرای فرمولهای داستانسرایی پشت هر محتوای تبلیغاتی، مهارت استوری تلینگ خودتان را شدیدا تقویت میکنید. تا جایی حتی اطرافیانتان هم متوجه تغییراتی در صحبتهایتان خواهند شد.
- بهبود مهارتهای طراحی، فیلمبرداری، ویدیو مارکتینگ، صحنهسازی و …
- پیدا کردن پیشنهادهای ویژه خلاقانه و افزایش فروش با ارايه پیشنهادهای ردنشدنی که به ذهن هیچ کدام از رقبایتان نرسیده است.
- افزایش هوش هیجانی: وقتی دائما ببینید دقیقا چه چیزهایی احساسات افراد را تحریک میکند، به طور عمیقتری میتوانید با جامعه هدفتان ارتباط برقرار کنید.
در این کانال دقیقا چه کاری برایتان انجام میدهیم؟
- سناریوهای تبلیغاتی خلاقانه و موفق روز دنیا در ایران و دنیا از بین صدها تبلیغ در این دنیای پررقابت کسبوکار برایتان گزینش میکنیم.
- محتواهای وایرال (پخش شده) را برایتان گزینش میکنیم.
- محتواهای خلاقانه معرفی محصول یا خدمات را از بین صدها پیج برایتان گزینش میکنیم.
- نقاط قوت و ضعف هر سناریو را از لحاظ علم تخصصی تبلیغات بیان میکنیم.
- نحوه الگوبرداری از هر محتوا را قدم به قدم بیان میکنیم؛ طوری بتوانید سریعا اجرا کنید.
- فرمولهای تخصصی کپیرایتینگ استفاده شده در هر محتوا را به شما میگوییم.
- به هر کدام از اجزایش مختلف هر تبلیغ، امتیاز میدهیم.
- در نهایت مجموعهای را برایتان فراهم میکنیم که به یک سوایپ فایل برسید که هیچ کس آن را ندارد.
متن تبلیغات خلاقانه آرایشگاه:
مثلا میترا یک آرایشگاه زنانه دارد و میخواهد تعداد مشتریانش را افزایش دهید.
احتمالا از محیط آرایشگاه ویدیو کوتاهی میگیرد و سپس جلوی دوربین میآید و میگوید شما لایق بهترینها هستید؛ به آرایشگاه ما بیاید. که متاسفانه هیچ کس نمیآید.
اما میترا اگر عضو «اشتراک محتواهای خلاقانه و موفق تبلیغاتی و معرفی محصول» میبود، این ویدیو به همراه تحلیلش را میدید:
محتوای تبلیغاتی:
بعد از شنیدن تحلیل، متوجه میشد یک فرمول عالی برای خلق تبلیغ، فرمول «روشهای احمقانه و سپس راه حل» است و نحوه اجرای آن را یاد میگرفت. در نتیجه چنین تبلیغی خلق میکرد:
فردی را نشان میداد که به طور عجیبی تخم مرغ را روی سرش میشکند، ماهی را تکه تکه میکند و روی سرش میمالد، مرغ را مزهدار میکند و روی سرش میمالد. بعد شوهرش سراسیمه از راه میرسد و میپرسد چه کار میکنی؟! او میگوید «میخواهم پروتئین جذب موهایم شود!». سپس شوهرش میگوید «خب برو آرایشگاه میترا پروتئین تراپی انجام بده تا ۱۰ دی هم هر کس بره تو لیست قرعهکشی با جایزه «۱ سال اصلاح رایگان» ثبت میشه!»
حالا تبلیغش نهتنها توجه افراد زیادی را جلب میکرد بلکه مراجعات به آرایشگاهش هم افزایش داده میشد.
تبلیغات خلاقانه بیمه عمر
ساسان ۲۶ سال دارد و بیمه عمر میفروشد و میخواهد یک پست برای معرفی خدماتش خلق کند. احتمالا پستی درست میکند و میگوید «با بیمه عمر شما در دوران بازنشستگی مبلغی ثابت دریافت میکنید و اطمینان خاطر را برای خود و خانوادهتان به ارمغان میآورید»
نتیجه چه میشود؟ هیچ کس حتی حاضر نمیشود ادامه محتوایش را تماشا کند!
اما ساسان اگر عضو «اشتراک محتواهای خلاقانه و موفق تبلیغاتی و معرفی محصول» میبود، این بنر به همراه تحلیلش را میدید:
محتوای تبلیغاتی:
بعد از شنیدن تحلیل، متوجه میشد یک فرمول عالی برای خلق تبلیغ، فرمول «سناریو استفاده» است و نحوه اجرای آن را یاد میگرفت. در نتیجه چنین تبلیغی خلق میکرد: «متوجه شد سرطان داره. بدخیم نبود اما نیاز به پیوند مغز استخوان داشت. آخر چطور هزینهاش را جور میکرد؟ یک کارمند ساده با یک خانوادهای که تلاش میکنند زندگی روزمرهشان را در این اوضاع اقتصادی بگذرانند. به این فکر افتاد که قرض کند. آخر از چه کسی؟ اصلا چطور قرضش را پس بدهد؟ تصمیم گرفت وام بگیرد. پیگیری کرد اما هیچ بانکی به او وام نمیداد. در نهایت مجبور شد از پدر و مادرش که تازه خانه دار شده بوند درخواست کمک کند. پدرش تصمیم گرفت خانهاش را بفروشد تا خرج عمل را جور کند.
عذاب وجدان داشت دیوانهاش میکرد. نهتنها به پدر و مادرش کمکی نکرده بود بلکه داشت حاصل یک عمر تلاش پدرش را هم میگرفت. چه کار باید میکرد؟ انتخاب کند که آرام آرام بمیرد؟
ناگهان یادش از بیمه عمری که سالها پیش ثبتنام کرده بود افتاد. تماس گرفت ببیند آیا آنها کمکی به او نمیکنند؟ و معجزه اتفاق افتاد! متوجه شد بیمه عمری که ثبت نام کرد، هزینه چنین عملهایی را پوشش میدهد!
امیدوارم چنین اتفاقی برای هیچ کس رخ ندهد؛ اما به هر حال پبشگیری بسیار مهمتر از درمان است. حواستان باشد از کجا بیمه عمر تهیه میکنید. لطفا برای اطلاعات بیشتر از این که بیمه عمر ما چه خدماتی را پوشش میدهد، به دیرکت پیام بدید.»
در نتیجه شاهد ۱۰ها پیام جدید در دیرکت میبود که هیچ وقت حتی به خرید بیمه عمر حتی فکر هم نکرده بودند.
تبلیغ خلاقانه کفش:
محمدحسین قصد دارد به صورت آنلاین کفش بفروشد و از طریق فروش مشارکتی این کار را انجام دهد.
برای شروع کار و تولید پست معرفی محصول، کفشهایش را در دستش میگیرد، دوربینش را روی حالت پرتره قرار میدهد و از هر کفش، یک عکس به ظاهر جذاب میگیرد و در اینستاگرام و سایتش قرار میدهد. نه لایک، نه کامنت، نه شِیر و نه فروش.
کلاه خودتان را قاضی کنید؛ در اکسپلور خودتان تا به الان چند پست کلیشهای مانند این دیدهاید؟
اما محمدحسین اگر عضو «اشتراک محتواهای خلاقانه و موفق تبلیغاتی و معرفی محصول» میبود، این ویدیو به همراه تحلیلش را میدید:
محتوای تبلیغاتی:
بعد از شنیدن تحلیل، متوجه میشد یک فرمول عالی برای خلق تبلیغ، فرمول «الهام از چالشهای تیکتاک» است و نحوه اجرای آن را یاد میگرفت. در نتیجه چنین تبلیغی خلق میکرد:
یک ویدیو ۲ دقیقهای پیوسته از زوایای مختلف یک کفش میگرفت و روی هر المان کفش جلو و عقب میرفت. سپس به وسیله اینشات سرعت قسمتهایی از ویدیو را زیاد میکرد تا ادیت آن شبیه به همان ویدیو ترند شود. در نهایت ابتدای ویدیو را هم دقیقا همان ویدیو چند ثانیهای ویدیو مرجع قرار میداد و در قالب ریلز منتشر میکرد.
چنین ریلزهایی به سرعت در اکسپلور پخش میشوند و نهتنها باعث افزایش فالوور، بلکه باعث افزایش فروش نیز میشوند.
تبلیغات خلاقانه دندانپزشکی
علیرضا یک دندانپزشک است که تصمیم گرفته پیج اینستاگرامش را راه بیندازد و با تبلیغات، مشتری جدید جذب کند.
احتمالا یک استوری ویدیویی از خودش ضبط میکند که در حالی که روپوش سفید پوشیده و روی میزش نشسته، به صورت کلیشهای و کِسِلکننده خودش را معرفی میکند.
آیا مشتری جذب میکند؟ برایش آرزوی موفقیت میکنم!
اما علیرضا اگر عضو «اشتراک محتواهای خلاقانه و موفق تبلیغاتی و معرفی محصول» میبود، این ویدیو به همراه تحلیلش را میدید:
محتوای تبلیغاتی:
بعد از شنیدن تحلیل، متوجه میشد یک فرمول عالی برای خلق تبلیغ، فرمول «کنجکاوی در پروسه تولید» است و نحوه اجرای آن را یاد میگرفت. در نتیجه چنین تبلیغی خلق میکرد:
دوربینی به وسیله پایه در جلوی دهان یک مشتری میگذاشت و از همه مراحل درمان فیلم میگرفت. حین فیلمبداری چندین بار زاویه را نیز عوض میکرد و حتی چند بار در حد چند ثانیه از چهره خندان مشتری ویدیو میگرفت. سپس این فرآیند مثلا ۴۵ دقیقهای را تند میکرد طوری که ۳۰ ثانیه نمایش داده شود. در پایان ۳۰ ثانیه هم در حد ۱۵ ثانیه با مشتری صحبت میکرد و مشتری رضایتش را بیان میکرد. سپس این ویدیو را تبلیغ میداد.
در نتیجه شاهد افزایش چشمگیر مراجعات میبود.
تبلیغات خلاقانه مدرس فروش:
داوود یک مدرس فروش است و میخواهد تعداد فالوورهایش را با تبلیغات افزایش دهد و جامعهای از مخاطبان فعال دور خودش بسازد.
احتمالا یک ویدیو تبلیغاتی از خودش ضبط میکند و در آن میگوید «من داوود هستم، مدرس فروش، با بیش از ۵۰ مجموعه همکاری داشتهام و حالا میخواهم تجربیاتم را در پیجم در اختیار شما قرار دهم.»
در حوزه رقابتی فروش، چنین متنی به هیچ عنوان نمیتواند برایش فالوور بیاورد.
اما داوود اگر عضو «اشتراک محتواهای خلاقانه و موفق تبلیغاتی و معرفی محصول» میبود، این ویدیو به همراه تحلیلش را میدید:
محتوای تبلیغاتی:
بعد از شنیدن تحلیل، متوجه میشد یک فرمول عالی برای خلق تبلیغ، فرمول «یک اشتباه رایج جامعه هدف در یک عبارت کلیدی پرتقاضا + عنصر طنز» است و نحوه اجرای آن را یاد میگرفت. در نتیجه چنین تبلیغی خلق میکرد:
عبارت کلیدی «فروش در دیرکت» پرتقاضا است. یک ویدیو از صفحه گوشیاش میگرفت و خودش را به عنوان صاحب یک کسبوکار آنلاین معرفی میکرد که با عصبانیت به دیرکت مشتریان پاسخ میدهد. همچنین سوالات مشتری و پاسخهای عصبانی را به صورت خندهدار طراحی میکرد. (مثلا مشتری دیرکت میدهد «مدلی که فرمودید مورد پسندم نیست، پیشنهاد دیگری دارید؟» و فروشنده میگوید «متاسفم اما واقعا سلیقه افتضاحی دارید و باید رویش کار کنید!») سپس در ۱۰ ثانیه پایانی ویدیو میگفت «برای این که بدانی چه پاسخی باید به این سوالات بدهی که مخاطب به مشتری تبدیل شود، همین الان پست آخرم را ببین»
به این صورت موج جدیدی از فالوورهای کنجکاو به پیجش سرازیر میشدند.
۱ سناریو تبلیغاتی خودمان
شاید برایتان این سوال پیش بیاید که من چگونه از این فرمولها استفاده کردهام؟ یک مثال برایتان میآورم:
این ویدیو تبلیغاتی را ببینید که از ۲ فرمول «اتصال از موضوع ترند (در اینجا Chat GPT)» و «توصیه توسط شخص سوم» استفاده کردهام. همچنین برای جلب توجه از المانهایی مثل «پرتاب کردن چیزی»، «ربات متن به گفتار آریانا» و «المانهای تدوین مانند زوم، ترنزیشن و تکان خوردن دوربین» استفاده کردهام.
سوالات متداول
بیشتر روی محتواهای تبلیغاتی موفق و خلاقانه پخش شده در اینستاگرام متمرکز هستیم اما از کانالهای دیگری از جمه یوتیوب، آپارت، تلرام، بنرها و … نیز خواهیم آورد.
بیشتر روی تبلیغهای پولساز و خلاقانه داخل ایران متمرکز هستیم اما قطعا محتواهای فوق خلاقانه اجرا شده در دنیا را به همراه فرمولها و نحوه الگوبرداری برای خودتان میآوریم.